En vanlig morgon

Kategori: Allmänt

En vanlig morgon ringer klockan 06,25. 15 min senare är jag i köket, gör pojkens lunch och snacks, och packar ner allt i hans ryggsäck. 07,10 kommer han ner, äter frukost, vanligtvis egg in a frame, pancakes, coco puff eller något annat sött.. (Mamman hade köpt kanelbullar till frukost i förrgår..) 07,25 bostar han tänderna och hela familjen åker halv 8. Vanligtvis går jag till gymmet direkt, men idag gick jag och la mig i sängen igen. Det brukar se ut såhär. 
Katie kommer upp, kollar på mig tills jag säger till att hon får komma upp i min säng. Säger jag inget lägger hon sig på mattan utanför mitt rum. 

Idag somnade vi båda och detta var vad jag vaknade till..
"Selfieeeeeee"

Fick precis sms av min värdmamma att hon åkt från jobbet tidigare och vill hämta upp pojken. Så vet inte när jag börjar jobba.. 

Monster

Kategori: Allmänt

Veckan flyter på som vanligt! Idag är det torsdag vilket betyder att jag storhandlar till familjen. I skrivande stund ligger jag i sängen, har redan varit och handlat och tar en paus innan jag drar till gymmet. Är stolt då jag lyckats dra dit varje morgon denna veckan, hoppas jag fortsätter så. Så mycket gott som man äter här behövs det. ;) igår var det panera Bread med au pairerna och idag ska vi till cheesecake factory. Varje månad möts man upp med alla från sin organisation, och idag möts vi från aupaircare upp där. Ganska gott med cheesecake en torsdag!!!! 

Imon är det vanlig jobbdag+ att jag ska sitta barnvakt på kvällen. Fick precis reda på att tjejen ska på sleeepoverbirthdayparty, så det blir pojken och jag, plus att jag ska hämta upp Therese. :D för på lördag morgon drar vi mot DC och maryland!!!! Therese ska till sin vän och jag ska träffa Sophie!!!! Ska bli så sjukt roligt! Det går även planer på att vi ska köpa Katy Perry biljetter i helgen, åh!!! Det är verkligen en dream come true! 

På söndag eftermiddag är planen att vi drar oss hem igen, med ett besök på Ikea på vägen. Håller tummarna för att de har Kalles kaviar!!!!! 
Nu ska jag till gymmet, puss! 



"I Want to eat" 

Måndag

Kategori: Allmänt

Tog en liten promenix runt university of Richmond, vädret och miljön gjorde mig på toppenhumör. Finns en promenad slinga runt dammen på 1km så perfekt att springa runt! 








Deep run park

Kategori: Allmänt










Hey jag lever!

Kategori: Allmänt

Har inte uppdateringen så mycket på sistone, men det händer inte så mycket. Vardagarna flyter på, göra frukost, hämta barnen, läxor och sen slutar jag. Oftast tar jag det lungt på kvällarna, så det är mest på helgerna som allt roligt händer! I fredags hade jag fredagsmys med twizzlers och baby daddy! Och igår började dagen med att jag och Therese åkte till ett köpcenter lite längre bort och shoppade. Hittade en beach klänning som är to die for! Den sitter helt perfekt! Längtar efter värmen nu! Värmen är dock inte långt borta, igår var det runt 70-75 farenheigt som jag gissar är runt 20 plusgrader, så ska definitivt inte klaga på vädret. ;)skapade även med tinis igår, saknar henne sååå mycket och ska bli så kul när hon kommer hit!!!!  skulle jag även sitta barnvakt igår då mina värdföräldrar skulle på nått event! Jag och barnen åkte till Moe's(mexikansk resturang) och fyran vad gott det var!!!!! Dit ska jag igen! På de flesta restauranger här har de en dipp som heter queso, som är en varm ost dipp med chili tror jag det är. Och den är så sjukt god, vi fick massa över att ta med hem. Nom! Efter maten drog vi till movieland och såg the lego movie, pojken frågade mig redan innan jag kom hit om vi kunde se den, så valet av film var självklart! Efter filmen somnade pojken, och Therese kom över. Therese, värdtjejen och jag åt dipp resterna från maten och kollade på legally blonde! Så mysigt! 

Jag kom nyss hem från universitet, jag och värdtjejen har varit ute och sprungit. Blev bara 2,5 km, men fy vad kul det var. Detta ska bli våran nya grej att springa varje helg! Min värdmamma är överlycklig, då hon vill att tjejen ska lära sig att tycka om träning. Och jag tror att hon hade riktigt kul! 

Om en stund ska jag möta upp lite tjejer på picknick i en park här i närheten. Så måste skynda! Puss! 
Från Pias födelsedagsfirande på panera, Hüda, Madlen, jag och Pia. 
Bild från mitt och katies mys när det regnade

Min nya skinnjacka som jag ääääälskar!!
Katie!!!
Lockade håret för ovanlighetensskull! 




Jag, Madlen, Therese, Lisa, Marie, Clarissa, Laura, Hüda och Pia!! 


Panera Bread

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från panera Bread med au pair tjejerna. Idag gav de oss massa gott att ta med hem, och det tackar man inte nej till. ;) 





Mixade bilder från veckan. 

Bilder från övernattningen!

Kategori: Allmänt




Therese, Madlen, Pia, Michaela, Hüda, Clarissa och jag! 






Bilder från senaste dagarna

Kategori: Allmänt







I torsdags var det snowday, så no work. Bakade kanelbullar, Therese kom över och vi spelade vi och hade riktigt kul! :D igår var det jobb, vid 11 ringer det på dörren och där står en brud och ger mer blommor.. Visar sig att Tina skickat hit blommor. Måste erkänna att jag stod och grät i dörröppningen i några minuter.. Sen pratade vi en stund, Gud vad jag saknar henne! Tur att viber funkar så bra att vi kan prata så pass ofta som vi faktiskt gör! <3 

Igår åkte även min värdfamilj iväg till släktingar, så jag var hemma hela kvällen, fixade lite med bilder, åt caesarsallad och myste med Katie! Idag ska jag först till ihop med Therese, sen ikväll kommer ett gäng tjejer över för sleeepover. Pizza, Wii, filmer och massa annat gott! Mysigt! 

"Do you wanna build a snowman"

Kategori: Allmänt

Igår kom snön.. Väderkanalerna har pratat om denna snön senaste veckan och det var inte mycket. Men att köra bil UTAN vinterdäck var ingen höjdare. Jag har kört i snö innan och kan väl sälja att jag har erfarenhet av att köra i snö. AMERIKANARNA VET INTE HUR MAN KÖR I SNÖ. Jag satt och skrattade åt dem påvägen hem. För igår var onsdag vilket är au pair träff på panera Bread. Det vara bara jag och Therese som lyckades ta oss dit. Vi åt kvällis framför brasan där och drog sedan vidare till target. Hyllorna med bröd var närintilll tomma. Jag höll på att dö av skratt. Amerikanarna är helt galna. 

Idag är skolan inställd och jag skulle jobbat heldag. Men nej, min värdmammas kontor är också inställt så hon är hemma. Vilket gör mig ledig. Men alla tipsar om att inte gå ut och köra, men ska försöka smita iväg till gymmet en liten stund iallafall!! 

"Bakade" chocolate chip cookies igår. (Färdig deg som ska in i ugnen. ;)  

Lost

Kategori: Allmänt

Tisdag betyder att pretty little liars går på tv, så denna dagen kan inte gå dåligt! Plus att tisdag betyder även fiskdag här här hemma, hörde att de pratade om lax. Mums! 

På torsdag väntas snö upp till 10cm. Alla här har panik och åker och handlar mat och fyller upp bilarna med bensin. Jag bara skrattar..

Igår hände inte så mycket, jobbade som vanligt! Pratade med många där hemma. Mormor & morfar, pappa, Hugo och Tina! <3 alltid lika kul och prata med dem. Efter jobbet åkte jag till walmart och vandrade runt i en timma. Bara för att jag inte hade några planer, måndagar är vanligtvis himym-day. Men det har sändingsuppehåll! 



Karatekid! 
Mina handdukar som familjen beställde till mig! 
Katie kom upp och ville gosa, samma sak varje morgon. 

Söndag

Kategori: Allmänt


Min nya jacka, skinnjacka med mjuka armar, ca 70 kr! 
Min nya favorit, icetea unsweetend passion. Mumma! 
Brunch på ihop, chocolate chip pancakes. Sååååå mäktiga och så goda! Fick pannkakorna gratis för att jag blev medlem på ihop. Så betalade endast 17kr för min pepsimax! :D  


Cheesecakefactory

Kategori: Allmänt

Pia och Hüda
Hüda och en annan Lisa 
Hüda, Lisa och Therese.
Michaela och Clarissa.
Jag och Pia.


Helgen

Kategori: Allmänt

Har planer i princip hela helgen, så himla roligt! Idag bestämde min värdmamma att hon skulle ha halvdag på jobbet, för hon tycker att helgen är för kort och vill spendera tid med sina barn! Båda mina värdföräldrar värderar tiden med sina barn mer än något annat, och tycker det är väldigt fint! 

Ikväll ska jag och gänget jag träffade i onsdags gå på bio på the byrd, Anchorman 2 ska vi se. The byrd är en gammal biograf som visar filmer som är påväg ut från dem stora biograferna och kostar endast 2 dollar(ca13kr) ska bli riktigt kul! 

Imorgon ska jag och några au pairer mötas upp på frozen yoghurt och shopping, kul! Och på söndag ska jag och samma gäng som jag ska på bio med till ihop och äta pannkakor, hann ju inte äta sist! Efter det ska jag också eventuellt åka till Richmond museum of fine arts och se deras Hollywood costumes utställning med en au pair jag haft kontakt md på FB men aldrig träffat innan! 

Ska försöka ladda upp mycket bilder i helgen! Mamma ville att jag ska ta lite bilder på staden, så idag när jag är ledig på eftermiddagen ska jag åka runt och kolla lite. :) 

Min frukost(allt här är lowcarb,lowsugar,lowfat osv..)
Katie kommer upp till mitt rum så fort hon får chansen! 




Jag bor i den lilla delen av huset, längst till höger! 
Hiiiiiigh fiiiiive! 

Panera

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag vilket betyder storhandling och lönedag! Varje torsdag står ett kuvert i köket med min check, familjens handlingslista och kontanter till handlingen! Eftersom torsdagar är den dagen som är "min dag i köket" så köper jag även till maten jag ska bjuda familjen på, och all mat jag vill ska finnas hemma under veckan till frukost/luncher åt mig. Älskar att åka till matbutikerna här,  för det första, dem är GIGANTISKA och det andra är utbudet! Dem har verkligen allt och lite till. Ska du köpa bröd finns det säkert 200 sorter att välja bland. Hittade tillochmed Wasa knäcke förra veckan!!!! 

Igår var det au pair häng på Panera Bread, som är en tradition bland folket i FB gruppen. Igår var vi 5 st, och vi hade så roligt!!! Åt en cobb salad(no suprise) och det kan vara en av topp 3 bästa jag ätit sen jag kom hit! 
Min kärra
Den sista bilden är tagen i skrivande stund, Katie kommer hit och gosar! 








Måndag, tisdag & onsdag

Kategori: Allmänt

I måndags var min första dag själv med barnen, fast mammans kompis var med som stöd, hon sa att jag klarade det galant själv även fast barnen testade mina gränser några gånger. Igår gick ännu bättre, efter vi hämtat upp pojken åkte vi direkt till tjejens skola och där spelade vi lite basket innan hon slutade. Pojken fick två nya vänner som han spelade med! Efter att vi hämtat tjejen, åkte vi till Yapple, som är ett ställe där man äter frozen yoghurt, och fy fasen vad gott det var!! Yummy in My tummy!!! Sen åkte vi hem, tjejen gjorde läxor och jag och pojken spelade basket i mer än en timma!!!! Att skaffa gymmedlemskap kanske var onödigt, för fy vad trött jag var! Agerade även sportkommentator under matchen och insåg att jag börjar få södern accent... Många här i richmond har söder accent då staten tillhör den delen av USA som kallas för "södern" 

Idag ska jag till gymmet, provade ett nytt gym igår och blev helt förälskad! Så fräscht och massa bra maskiner!!!! Betalar 19,99$ i månaden, vilket är ca 130kr! Helt okej! Idag slutar pojken senare för han börjar fotbollsträning idag direkt efter skolan, så han och tjejen slutar samtidigt och 1h efter det har tjejen tennis, så vi tänkte åka till barnes and Nobel och hänga lite där innan tennisen! Barnes and nobles för er som inte vet, är en bokbutik/bibliotek som du kan åka till och sitta och läsa böcker/tidningar! Finns även ett starbucks, så eftermiddagens snacks blir väl därifrån! 
Här är lite bilder från senaste dagarna! 



Frozen yoghurt, som mer är som mjukglass med toppings som frukt/godis/choklad mm 


Superbowl Sunday

Kategori: Allmänt

Igår hände det mycket, först åkte jag och skrev in mig på ett prova på besök på gymmet ymca som ligger 10 min bort, sen kom min kontaktperson hit(area director) sen lunch och sen drog jah och Therese och shoppade. :D köpte en sååååå snygg klänning på forever21! Och på kvällen var det avskedsmiddag med Thais, så tråkigt att hon ska åka hem, vi har haft så roligt sista veckan.. Men hoppas att hon får det bra hemma. :) 

Idag var planen att jag skulle äta på ihop(international house of pancakes) men det var lång kö och jag ville säga hejdå till Thais innan hon åker. :) 

Nu ska jag snart fixa lunch. :) 


Den sista bilden är från avskedsfesten i fredags. :) 

Goodbye/welcome

Kategori: Allmänt

Kom hem runt 12 från "festen" och gick och la mig direkt, var så sjukt trött. Har somnat innan 10 varje kväll, så detta var rekordlänge för mig! Här är lite bilder från gårdagen!

Ja, jag har blurrat ut barnens ansikten, värdmamman sa att instagram och FB är okej då jag har låst båda mina konton till vänner och familj. Men eftersom jag inte vet alla som läser bloggen fick detta bli enklast. :)