2 timmar

Kategori: Allmänt

Igår kväll skulle jag och mina vänner gå och äta på cheesecake factory. När vi kommer dit är det 2,5h väntetid... Vi kom in 2h senare och fick äntligen äta. Och så värt det, deras sallad och cheesecake är himmelskt gott!! 


66 dagar

Kategori: Allmänt

Så skönt att det är torsdag, för det betyder att det snart är helg. Denna veckan har jag haft lite extra hemlängtan. Saknar alla där hemma så mycket och även fast jah trivs toppen här i richmond, både med min värdfamilj och mina fina vänner, så längtar jag efter er alla där hemma. 

I helgen har jag två resturang besök inplanerade och även ett besök hos en au pair en bit bort. Jag längtar faktiskt till att få sova länge i helgen och bara ta det lungt. 

Och igår bokade äntligen Tina sin biljett hit!!!!!! Åh, så himla lycklig!!! Längtar så tills hon kommer hit, NYC, Washington DC och några dagar i Richmond såklart. :D saknar henne så sjukt mycket!!!!!!! 

 Nu ska jag hämta tjejen, PUSS!!!!


Ett inlägg kanske.

Kategori: Allmänt

Och så var snön tillbaka. Eller, ja. Det snöade innan, men det lägger sig inte. Till helgen ska det bli varmare igen, så hoppas detta var den sista snön. Helgen gick, som vanligt, förbi snabbt. Nästa helg har jag inga planer än. Men helgen efter det är det dags för en weekend course på university of Richmond! Writing and public speaking, det är jag, Pia och Evelin som ska ta kursen. Det är mycket roligare om man inte är själv.  

Ska även plugga in körkortshäftet, så jag kan ta mitt amerikanska körkort. Har sån ångest över detta, att ta det svenska var jobbigt nog. 

Annars händer det inte så mycket just nu. Så blir lite bilder!
Pia sov över här i lördags, andra helgen på raken! 
Söndagen bjöd på ihop och shopping! 

På kvällen var vi på middag på country clubben. Värsta fancy! Åt samma cobbsalad som sist, fast med räkor istället för lax. Nom!!!

Igår var pojken och jag på universitet och matade ankor. Mysigt! 



Torsdag

Kategori: Allmänt



Min nya rosa löparjacka! Åh, det var kärlek vid första ögonkastet!!! 200kr på Marshalls! Köpte även ett träningslinne från Calvin Klein för 16$ alltså ca 105 kr!! 
Torsdagar är som alltid, min dag i köket. Började med att baka tårtan. Den är inte så avancerad som den ser ut. Kakmix+frosting på burk. Haha. Det var dock lite extra grejer som skulle i både mixen och frostingen. Imorgon ska den ätas! Tjejen ska ta med 4 tjejer till premiären av Divergent! Och gissa vem som ska vara med dem där?! Jo, jag och Therese. Min snälla värdmamma köpte en extra biljett så jag kunde ha med en kompis. :) och efter ska de hugga in på tårtan! 
När kakan svalnade, förberedde jag kvällens middag. Detta är något jag aldrig gjort innan, men kommer definitivt göra igen!!! Laxlasange! Det fick högsta betyg av min värdmamma, medans barnen var lite kräsna över att jag lagt i spenat. ;) men men. Jag blev jättenöjd, och ska försöka hitta ett nytt recept till nästa vecka!  
Juste, i måndags hade pojken test i karate. Han har pratat om att få sitt lila bälte sedan innan jag kom hit, och i måndags var det äntligen dags!! Och självklart kirrade han det, stolt kille klev ur lokalen med ett nytt bälte. 
Efteråt gick vi till den STORA chokladbutiken som ligger jämte karateträningen och köpte gott som belöning. Jag och mina kompisar här kör tre veckor utan onyttigt så inget för mig dock. Ska bli svårt och stå emot tårtan imon. Det är i princip flera kladdkakor med olika frostings emellan. HUR GOTT LÅTER DET INTE DÅ!?!? 

Nu ska jag lägga mig och se Breaking bad, som blivit mitt nya beroende! Godnatt! 

St patricks

Kategori: Allmänt

Min helg har gått hur fort som helst. Som vanligt. Här går helgerna förbi som bara den! Hade besök från min rumskamrat från training school vilket var så roligt. Kul att träffa henne igen, och snart ska jag åka och hälsa på henne! Låter bilderna tala! 
I torsdags var det nollgradigt. 
Men i fredags lös solen och det var superskönt!

Vi var på fest i fredags,  jag var den nyktra köraren. 

Ett besök på Virginia state capitol
På lördagen var det st patricks festival!

Evelin, Pia och Therese. 

12 donats från krispy créme. Döööör vad gott
Och på lördagkvällen så åkte alla hem hit för filmkväll. 
Jag, Clarissa, Michaela(som oturligt nog hamnade i reematch och flyttar till Boston i veckan) Pia, Evelin och Therese! 


Summer, I'm ready

Kategori: Allmänt

Min nya sommarklänning och solhat! Blev helt kär när jag såg dessa på ross!!



Five on a treasure Island

Kategori: Allmänt

Tre dagar med lov är över och ikväll åker familjen iväg till DC. Ska bli skönt och kunna vila upp mig. Tre dagar med feber och huvudvärk har varit hemskt. Har blivit endel filmer..hehe. 

Här är en bild från dagens "pizza" bak. Pizzor gjorda på tortilla botten! Pojken var stolt över att ha gjort sin egen pizza! 

BTW JAG OCH SOPHIE KÖPTE BILJETTER TILL KATY PERRY IGÅR. SÅÅÅÅ GALET TAGGGGGGAD!!! 

Sjuk

Kategori: Allmänt

Japp, då var det min tur att bli sjuk. Varvar för tillfället jobb med sömn, det är det jag orkar just nu. Barnen har spring break och är lediga, så vi har kört slappdagar i huset, vilket passar mg Perfa! Imorgon åker hela familjen till DC, så då är jag ensam tills på söndag. Ska bli skönt och kunna vila! 
Jag och värdtjejen(som igårkväll kom upp med tee och honung till mitt rum. Söt är hon!) 

Virginia state capital

Kategori: Allmänt











FRIIIIIDAY

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering, jag vet!!! 
Ikväll har jag och några tjejer varit på Red Robin och ätit burgare, så sjukt gott!!!!! Avslutade allt på sweet frog med lite frozen yoghurt. Nu ska jag sova, är dö trött. 

Här är bilder från idag
Pojken hade en föreställning i morse, DR. Dolittle
Skype med bästi



Sista bilden är tagen med min usla Jobbmobil! 

Snowday 2

Kategori: Allmänt

Idag är det snödag igen. Imorse var tjejen och spelade tennis och hade med sig 3 vänner hem. Vid 1 åkte de hem och det var så skönt. Att ha 5 barn hemma på en gång var too much! Nu har tjejen och jag kollat på a walk to remember. Mysigt! 



Snö dag

Kategori: Allmänt

Idag är det snödag, skolorna är inställda sedan igårkväll och tidigare i dag förklarade guvenören vädervarning.. Så hela familjen är hemma. Jag och pojken började dagen med frukost och sedan såg vi Bilar 1! Jag somnade lite under filmen..hehe.. Sen dess har vi lekt, ätit lunch, kollat baseball på mitt rum och sedan spelat baseball på Wii. Har precis skypeat med mormor och morfar. Ska snart ta en dusch. Saknar alla där hemma. Puss! 
Kollar på Djungelboken på min Ipad, vilket slutade med att vi båda sjöng och dansade som kung louie! 


Stekte chocolate ship pancakes till tjejen Innan, det som blev över frystes in! 
Fick även en snap av farmor och farfar(tack Rebecca! <3) så söta är de! 

Mina bilder

Kategori: Allmänt


Frukost på wafflehouse



Svenska ambassaden 

Lincoln memorial



Till minne för Vietnamkriget


Minnesplatsen för andra världskriget
Washington monumentet 
Vita huset!!!
På tunnelbanan hem igen. 
Tacos och mello!!! 


Sophies bilder

Kategori: Allmänt













Roar

Kategori: Allmänt

Har det toppen här i DC, mer bilder kommer imorgon!