Sommarlov

Kategori: Allmänt

Iförrgår gick turné på sommarlov och pojken idag, så från och med nu är det heldagar som gäller. Fullt upp med andra ord. 


Min vän Madlen fyller år på söndag och imorgon ska hon ha ett stort firande, så jag bakade en tårta att bjuda på. Det är samma som jag gjorde till Divergent premiären, men den är så himla god och enkel och göra!!!! Tjejen ska hjälpa mig och dekorera den sen! 

En dag i DC

Kategori: Allmänt







En heldag med shopping och vandring i DC. Blev inte så mycket shopping som jag hoppats på, men jag kirrade billiga trosor på VS och ett katy perry armband! Och hittade även marabou på Ikea. Fick en sån chock och grabbade tag ett gäng. Nu ska jag äta marabou och kolla på film, för efter allt promenerande igår så värker fötterna idag! 

Tuesday

Kategori: Allmänt




Richmond skyline.. Ja, inte Manhattan direkt, Men men.. 


Hittade dessa GIGANTISKA cupcake på fresh market, måste köpa med mig en hem nästa gång! ;-) 

Sjukvecka

Kategori: Allmänt

Blev träffade av en hemsk förkylning i tisdagskväll när jag var och kollade på baseball. Så har inte blivit mycket gjort denna veckan.. 





Sushi

Kategori: Allmänt





Favoritrullen är den i mitten, Crazy monkey med banan i. Även fast banan är den värsta frukten jag vet, så är rullen helt amazing! 

Sushi och bio med Madlen och Hüda. 

Paket

Kategori: Allmänt

Fick paket från VS (Victoria secret) idag!!!! Åh! 
Strandväska som jag fick gratis på köpet! 
Trosor
Tröja boyfriendsize (min tredje sen jag kom hit..) 
Idag låg temperaturen på 101F vilket är ca 38 grader om jag vet rätt... Så gissa vilken värme det var!!! 

Spenderade därför dagen inne med pojken 

Mitt nya beroende, instant snapple istee

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Stor frukost framför to kill a mockingbird. Helt okej asså! 



ovisade bilder från jobbmobilen

Kategori: Allmänt




bilder från Virginia museum of fine arts där jag spenderade min söndagseftermiddag!

sömntuta

fotbollsträning

time to work


pedikyr med Therese


maymont park

basket innan upphämtning av tjejen


Lördag

Kategori: Allmänt

Lisa och Pía. Goa tjejer de där'
Rainbow roll och Hollywood roll. Sushi King är bland de bättre ställena jag ätit på. Man betalar 11/15$(Beroende på tid på dagen) och så får du beställa rulle efter rull på menyn tills du inte kan äta mer. Inte nog får du obegränsat med sushi, alla förrätter och efterrätter ingår med! Nom! 
Mellan 3-5 är det happy hour på starbucks frappe(halva priset) och idag provade jag nya chocolate cookie crumble! Smakar som choklad milkshake, bara hundra gånger bättre. Farligt det där! ;-)
Japp, så såg dagen ut. Kort shopping runda, sushi med Pia och Lisa, frappe på vägen hem och sedan rensning och städning. En väldigt effektiv lördag om jag får säga så, ska ta mig något och äta snart och spendera kvällen med fifty shades of grey, beställde trilogin förra söndagen och i onsdags låg ett paket utanför dörren. Ca 50 spänn gav jag för alla tre böckerna, ett riktigt kap! 
Köpte även ett par svarta harembyxor på H&M(ja, sjukt svenskt av mig att handla på H&M som vi har hemma..) och de var nog de skönaste byxorna jag ägt?! Så idag köpte jag två till par( leopard & jeans färgade) så numera är det de enda jag kommer gå klädd i när jag jobbar. 


How i spent My Friday night

Kategori: Allmänt


Med Pia och Therese på ett köpcenter här i närheten. Vi hade planerat att ta dessa bilder som en kul grej att ha med hem sen! Idag ska jag möta upp Pia för sushi lunch och ev shopping.. Ja vi shoppar typ hela tiden.